fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Göteborg Cup: Två vinster av två möjliga för Hisingsbacka FC

Published

on

Att ha med Hisingsbacka FC (P-04) som är min moderförening på schemat idag kändes som en självklarhet. Det är också det enda laget från föreningen som deltar i årets upplaga av Göteborg Cup.

Läs också: Bra start av Lerums IS i Göteborg Cup

Dom inledde turneringen genom att besegra Frem Hellebæk från Danmark med 3-1 igår och idag väntade BK Kaveröslobo. En match som började väldigt jämnt och man turades om att föra matchen i första halvlek.

Fotbollsplanerna här på Göteborg Cup är inte dom bästa, dom lutar åt alla möjliga håll och det är svårt att spela bra fotboll. Det gör att många lag väljer att köra långa bollar istället samt att man söker den avgörande passningen hela tiden. Detta gjorde även Hisingsbacka FC och BK Kaveröslobo i dagens match. Förstår att förutsättningarna att spela bra fotboll är inte dom bästa men ja, jag hade gärna sett en annan typ av fotboll idag.

Läs också: Göteborgs Cup: Näsets Hariri imponerade i matchen mot Bergum

Man gick till halvtidsvilan med resultatet 0-0 och i andra halvlek var det mycket Hisingsbacka FC. Man skapade massvis med farliga chanser och i slutet lyckades man även göra matchens enda mål via Mohammed Salah.

Grym start av Hisingsbacka FC i turneringen och imorgon väntar två matcher, den ena mot Azalea BK och den andra mot Mölndal Fotboll.

Läs också: Göteborg Cup: Tuff drabbning mellan Lindome GIF & Dalen KFF

Önskar Hisingsbacka FC fortsatt lycka till i turneringen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media