fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Göteborg Cup: Näsets Hariri imponerade i matchen mot Bergum

Published

on

Ett lag som det surrar mycket kring är Bergums IF, vilket var en av flera anledningar till att jag kollade in dem mot Näsets SK. Två lag som såg oerhört taggade ut inför matchen och endast såg vinst som utgång.

Läs också: Göteborg Cup: Tuff drabbning mellan Lindome GIF & Dalen KFF

Näset fick det snabbt hett om öronen när Bergums IF tryckte på, ofta genom att hitta ytan framför och bakom Näsets backlinje. Kanske att det hade blivit en målrikare historia om underlaget varit konstgräs och inte naturgräs. Bollen studsade som oftast från spelarna, på en plan som också lutade kraftigt åt ett håll.

Läs också: Imorgon drar Göteborg Cup igång – se vilka matcher vi tänker bevaka här

Spelarna gjorde sitt bästa för att tackla det inte så passningsvänliga underlaget, men allt för ofta fick spelarna svårigheter i passningsspelet som gjorde matchen svängig. Båda lagen ville anfalla med stor iver, något som gjorde att bollinnehavet ofta byttes mellan lagen.

Bergum tog kommando tidigt i matchen, ett kommando som blev svårare att ha när Näset sakta men säkert åt sig in. Benjamin Hariri med nummer 29 på ryggen visade på stor kämparglöd och var en spelare som stack ut i matchen.

Matchen slutar 0-0, men gav också mersmak av två duktiga lag. Det skall bli roligt att fortsätta följa deras resa i turneringen.

Läs också: Drömstart av Sverige i U17-EM – Blåvitts Benjamin Nygren av målskyttarna

//Tobias BW Granberg

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss