fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Göteborg Cup: Azaleas Charles Palmborg stod för ett hattrick när laget vann

Publicerad

den

Azalea BK pojkar födda 2001 har med två lag i Göteborg Cup. Idag fick jag se Azalea BK 2 spela mot Näsets SK.

Azalea BK fick en bra start på turneringen genom att vinna över Kode IF med hela 8-0 i första matchen. I andra matchen blev det lite tuffare och segern satt långt inne. Azalea vann dock matchen mot Näsets SK med 3-1 till slut.

Azalea BK är ett mycket bra lag och jag anser att dom är en av dom bättre lagen vi har i Göteborg i den åldersklassen. Idag fick jag se spelare som Charles Palmborg och Sebastian Hansson briljera på plan. Charles blev dessutom tremålsskytt i den här matchen. Imponerande!

Näsets SK har jag sett en gång tidigare och det var i seriematchen mot Västra Frölunda som spelades i helgen. Har hört mycket gott om Näsets SK så det är kul att jag fick se dom spela en gång till på så kort tid. Näset hade det dock svårt mot Azalea idag, Azalea var det bättre laget idag helt enkelt.

Utan att ha sett alla lagen i turneringen så vågar jag ändå skriva att Azalea BK är heta guldkandidater i den här turneringen. Laget jag fick se idag har spelare som är väldigt bra skolade och som kommer göra allt för att ta sig hela vägen. Vet ni vad? Jag tror att dom kommer att lyckas med det.

Imorgon väntar Kode IF för Näsets SK, den matchen startar klockan 10:00 och spelas på Kviberg 5. Azalea BK 2 möter Hisingsbacka FC, den matchens startar klockan 13:00 på Kviberg 17. Två bra matcher, har ni möjligheter att se dom så gör det.

För att följa Näsets SK och Azalea BK matcher under Göteborg Cup, klicka här: http://goteborgcupfotboll.cups.nu/2016/result/division/8336812

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media