fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Girls Elite Cup: LB07 stod för spelet & Brommapojkarna stod för målen

Published

on

Efter en välbehövlig lunch och paus så var det dags för mig att se min fjärde match för dagen. Det blev mötet mellan IF Brommapojkarna och LB07.

Läs också: Girls Elite Cup: Matchens stora höjdpunkt stavas Merlinda Shabanaj

Något sade till mig att jag hade sett detta IF Brommapojkarna tidigare, måste ha varit under Eskilscupen förra året? Rätta mig gärna om jag har fel men jag tyckte att jag kände igen flera spelare nämligen.

I den här matchen var det LB07 som förde mycket av spelet och IF Brommapojkarna fick koncentrera sig på försvarspel något man skötte galant. Men det LB07 inte visste var att BP är oerhört duktiga på sina omställningar något man utnyttjade i dagens match.

Läs också: Girls Elite Cup: Stabil seger för Växjö DFF mot Jitex Mölndal BK

I den 26 minuten kunde Angelica Kreuger på en snabb omställning ge Brommapojkarna ledningen med 1-0. 

Andra halvlek såg precis ut som första halvlek, LB07 hade mycket av spelet och Brommapojkarna fortsatte att satsa på sina vassa omställningar. Det blev lite frustrerat i LB07 som inte lyckades få till en kvittering utan istället fick man se Natalia Tutnjevic göra 2-0 till Brommapojkarna vilket också blev slutresultatet. 

Läs också: Girls Elite Cup: LB07 vann premiärmatchen mot Sävedalens IF

LB07 stod för spelet och IF Brommapojkarna stod för målen. Oerhört effektivt av Brommapojkarna och skönt att avsluta gruppspelet med en seger.

Brommapojkarna inledde turneringen med två tunga förluster mot B93 Copenhagen och Sävedalens IF, detta gör att man nu får koncentrera sig på B-slutspel och LB07 kom på en andraplats i gruppspelet som gör att man kommer att få spela ännu ett gruppspel i a-slutspelet. Där väntar norska Vålerenga IF och danska FC Nordsjälland.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media