fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Girls Elite Cup: FC Nordsjälland för starka för LB07

Published

on

LB07 inledde slutspelet med att spela 2-2 mot duktiga Vålerenga IF tidigare idag. Alla pratar om detta Vålerenga IF som skall vara riktigt bra men LB07 var nära att chocka alla när man tog ledningen med både 1-0 och 2-0 via Johanna Olsson och Edenina Husic i matchen mot dom. Men tyvärr lyckades man inte hålla emot utan släppte in två snabba mål i slutet av matchen. 

Läs också: Girls Elite Cup: LB07 vann premiärmatchen mot Sävedalens IF

I deras andra match mot FC Nordsjälland från Danmark fick man det lite tuffare även om jag tycker att man gjorde en väldigt bra insats. Hade man bara varit väldigt skärpta i avsluten så hade matchen inte slutat som den gjorde.

FC Nordsjälland vann matchen mot LB07 med hela 4-0 efter mål av Mie Jung Carstensen, Laura Juul 2 och Julie Pauludan Madsen

Läs också: Här är dom åtta svenska lagen som är klara för Gothia Tipselit Trophy

Tråkigt att LB07 inte gjorde mål på sina lägen i matchen mot FC Nordsjälland då jag tycker att laget verkligen förtjänade mer än så här. Men gör man inte mål så vinner man inga matcher. Tack för att jag fick följa er under turneringen, vi ses på Gothia Cup i sommar.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media