fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Gais U17 håller inte, jag är ledsen

Published

on

Igår besökte jag Gais-gården för första gången tro det eller ej.  Jag såg matchen mellan Gais och IF Elfsborg U17. Jag bjöds inte på någon bra match om jag skall vara helt ärlig. Matchen höll tyvärr inte bra kvalité även om Elfsborg spelade bra.

Elfsborg är bra, riktigt bra men Gais håller tyvärr inte. När jag sett första halvlek så började jag undra vad Gais har för filosofi? Vad får spelarna för instruktioner innan match? Det fanns inget där, inget jag kunde se i alla fall. Visst, Gais spelade men det var väl inte fotboll eller?

Elfsborg däremot rullar boll, spelar lugnt och det syns att man är trygga i sin filosofi. Blev mycket imponerad av Elfsborg under Gothia Cup och igår var inget undantag. Men jag måste säga att jag saknade Mattin Najafi i Elfsborgs mittfält igår. Han spelare numera för Norrby i Div 1.

I andra halvlek bytte Gais ut Meriton Qoraj och Simon Guli, deras bästa spelare. Varför? Varför valde tränare att ta ut dom? Nja, är inte alls imponerad av Gais och jag tycker att både Meriton och Simon för bra för Gais.

Elfsborg vann matchen med 1-2.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Comment

1 Comment

  1. Joohan

    sep 11, 2012 at 6:10 f m

    Besök hjälbovallen och titta på Lärje-Gunnilse idag!! Kommer bli en bra match! / Johan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss