fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Future Cup: Trots förlusten så ser jag en otroligt stor potential i Jonsereds IF

Published

on

Nu är jag på plats på Bravida Arena där den Allsvenska premiären mellan BK Häcken och Kalmar FF snart skall dra igång. Men innan jag kom hit så valde jag att åka till Mölnlycke IP för att se matchen mellan Jonsereds IF P-04 och norska Fredrikstad FK i Future Cup.

Läs också: Skoftebyns mittbacksgeneral Isman Ali har en fin framtid framför sig

Jonsereds IF är ett av lagen som många tipsade om på Instagram under gårdagen men eftersom att jag inte hann se dom igår så bokade jag in dom idag istället. Laget fick en bra start i turneringen igår när man besegrade Landskrona BoIS med 3-0 i premiärmatchen och spelade 2-2 mot Täby FK i deras andra match.

Idag blev det dock lite tuffare trots att man tog ledningen med 1-0 efter bara 40 sekunder via Alfons Råwall. Man orkade inte stå emot starka Fredrikstad FK som gång på gång skapade farliga anfall. I den 20 minuten kom kvitteringen från Fredrikstad FK, efter blev det tungt för Jonsered och det gjorde att man förlorade matchen med hela 1-5 till slut. 

Läs också: Future Cup: GAIS P-03 tog en övertygande seger mot IFK Aspudden

Trots förlusten så måste jag säga att jag ser en otrolig potential i Jonsereds IF och det skall bli kul att följa dom framöver.

Läs också: Ny säsong, ny skopåse – köp årets skopåse redan idag

Förlusten gjorde att man nu får sikta in sig på placeringsmatch och där ställs man återigen mot Fredrikstads FK men den här gången mot deras andra lag. Den matchen spelas klockan 19:00 på Öisgården, önskar laget all lycka till!

Den här matchen blev också den sista för dagen då jag är oerhört förkyld och behöver vila upp mig inför morgondagens slutspel och finaler. Men först skall jag titta på den Allsvenska premiären mellan BK Häcken och Kalmar FF.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media