fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Future Cup: GAIS P-03 tog en övertygande seger mot IFK Aspudden

Published

on

Även GAIS P-03 fick en bra start i årets upplaga av Future Cup. Tidigt den här morgonen ställdes man mot IFK Aspudden TellusÖveråsvallen.

Läs också: Future Cup: Bra start av AIK FF – slog Lerums IS i första matchen

GAIS har ett väldigt intressant lag med många individuellt skickliga spelare och därför kändes den här matchen ganska självklar när bloggläsarna tipsade om matcher på Instagram igår.

Matchen var väldigt jämn inledningsvis men när GAIS bestämde sig för att höja tempot så fick IFK Aspudden Tellus det svårt. I den 21 minuten kunde Isse Oskarsson ge GAIS ledningen med 1-0 och efter det var det mycket GAIS. 

Läs också: Tävla om en plats på Stadium Sports Camp 2018

Även om IFK Aspudden Tellus försökte hota i andra halvlek så kom man inte närmare än så. Man fick till slut se sig besegrade med 3-0 efter mål av Nuha Jatta och Fabian Björklund. I skrivande stund så spelar GAIS sin andra match för dagen och GAIS leder med 2-0 mot Ystads IF FF

GAIS är heta kandidater att gå långt i turneringen enligt mig, så det skall bli spännande att fortsätta följa dom under turneringen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media