fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Future Cup: Tilda Andreasson målskytt när Kärra F-99 vann

Publicerad

den

Nu sitter jag här på Heden och väntar på matchen mellan BK Häcken P00 mot FC Roskilde. Har precis kommit från Skatås och matchen mellan Kärra KIF F99 och BK Höllviken.

Kärra som har flera spelare inlånade från Hönö/Björkö och Älvängen hade det svårt att få igång ett bra spel. Inget konstigt med tanke på att tjejerna inte är så samspelta. Men det var kul att se dessa tjejer i detta sammanhang och kul att se hur ett eventuellt distriktslag kan se ut när det väl bär av.

Det är också första gången som jag ser Kärra spela. Laget besitter många duktiga spelare såsom Lowise Engström, Andrea Billborg och målvakten Karolina Bucaro Stenman. Idag möter man inget dåligt lag och Höllviken gjorde det svårt för Kärra med sina omställningar. Tyvärr hann jag inte se hela matchen men såg nu i efterhand att Kärra vann med 2-1.

Detta är Kärras andra vinst för dagen. Dagens första match vann man med 3-0 mot Husie IF. Imorgon väntar tuffa Bröndby IF från Danmark, en gruppfinal som jag hoppas på att Kärra vinner.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media