fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Future Cup: Älvsjö P-99 vann tuff drabbning mot Kongahälla

Publicerad

den

Då är Future Cup äntligen igång. Tyvärr ligger jag lite efter med rapporteringen från turneringen på grund av tekniska problem. Dagen hade jag tänkt att starta på Kviberg och matchen mellan GAIS – Brommapojkarna. Men tyvärr så var matcherna försenade med ca 30 minuter vilket gjorde att jag var tvungen att åka vidare.

Då åkte jag istället till Överåsvallen för att se matchen mellan Älvsjö AIK FF och IK Kongahälla. En match som slutade 3-2 till Älvsjö. Älvsjö AIK har med samma lag som tog SM-Guld i Futsal för någon månad sedan. IK Kongahälla har jag velat se ett tag men inte hunnit med.

Jag trodde på förhand att detta skulle bli en enkel match för Älvsjö men vad fel jag hade. Mycket energi lades tyvärr på domslut som jag i och för sig kan förstå men samtidigt måste man vara förberedd på att domaren kanske inte håller högsta klass varje gång. Detta är något som Älvsjö behöver jobba på.

Kongahälla har ett bra och fysiskt starkt lag. Man gör absolut inte bort sig i dagens match, tvärtom. Ett oavgjort resultat hade nog varit det mest rättvisa i denna matchen.

Nu hoppas vi på att Älvsjö rycker upp sig i sin andra match som startar kl 16:40 på Kviberg 2. Motståndet kommer Carlstad United att stå för.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media