fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Futsal-SM: Tack för uppvisningen Kevin Enkido Yakob

Publicerad

den

Idag gick jag upp klockan 06:45 för att hinna till dom första matcherna för dagen. Det är en del man måste hinna med när dottern skall med på fotboll. Men vi hann. Precis som igår så var FC Frölunda först ut och denna gången ställdes mot Älvsjö AIK FF från Stockholm.

När jag väl var på plats så ser jag att Frölunda saknar massa spelare och man har bland annat Fonti Kanu i mål. Vill inte riktigt skriva vad jag kände och tänkte just då. Men det var inga glada känslor eller tankar. Men vart var alla spelare? Några var sjuka och några fick inte av sina klubblag var dom beskeden jag fick. Tråkigt att detta skulles ske under SM, det är ju trots allt Svenska mästerskapen i Futsal vi pratar om.

Men dom spelarna som var på plats gjorde det riktigt bra och skall ha all heder. Man stod upp väldigt bra mot duktiga Älsvjö men tyvärr orkade man inte hela matchen igenom. Man förlorar matchen med 1-3. Det som är viktigt att ta med sig när det gäller FC Frölunda är att många av spelarna är födda 2000 och 2001.

I dagens andra match mot IFK Umeå så orkade man faktiskt inte. Man försökte men det gick inte tyvärr. Man förlorar matchen med hela 7-3. Dessa två förluster gjorde att man kom sist i gruppen och är alltså utslagna i Futsal-SM.

Det fanns två spelare i FC Frölunda som utmärkte sig mest under dessa tre matcher. Den ena heter  Socras Enok Songo och den andra heter Kevin Enkido Yakob (bilden). Den sistnämnde är fruktansvärt bra och är den spelaren som lätt hade hamnat i mitt allstar-lag. Han gjorde mycket bra ifrån sig under dessa tre matcher och visade verkligen vilken talang han besitter. Tack för uppvisningen Kevin!

Tack FC Frölunda för denna säsong. Ni är nykomlingar och tog er hela vägen till slutspelet i Futsal-SM. Det är mer än godkänt och jag vill tacka er för att jag fick följa er denna säsong. Tack!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media