fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Futsal-SM: Fässbergs IF nära att nå sitt mål, SM-guld

Publicerad

den

I höstas började Fässbergs IF en lång resa likt de övriga lag som idag befinner sig på Futsal-SM i Lundbystrand. Futsal-DM var första etappen, där föll man mot Gunnilse IS i finalen men tog sig vidare ändå. Under RM vann man samtliga tre matcher och tog sig till detta SM-slutspel som imorgon går in på sista dagen och enda slutspelsdagen. Fässbergs IF är där, obesegrade under gruppspelet med idel segrar. Förhandsfavoriter? min personliga tanke, ja.

Inför dagens sista match mot IK Brage var man i praktiken redan färdiga för slutspel men en förlust med stora siffror hade kunnat sätta stopp.
Men icke, laget från Mölndal började dock svagt när man släppte in ett tidigt mål men man kom tillbaka och levererade återigen en i princip felfri match bortsett baklängesmålet i början.

Till sist slutade matchen 4-1 och efter matchen pratade jag med den duktiga lagkaptenen Parosh Mohideen om fortsättningen på frågan om framtida motståndare sa han följande:

Jag har ingen koll på vilka vi kommer att möta, vi fokuserar enbart på en match i taget och lyssnar på vad vår tränare säger”.

Jag får ta tillfället i akt att gratulera samtliga spelare i Fässbergs IF P-98 för en än så länge mycket väl genomförd SM- turnering, jag tror ni går hela vägen!

Semifinalen spelas imorgon mot Sunnersta AIF klockan 10:30 @Lundbystrand 3.

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media