fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Futsal-SM: Eriksbergs IF & IFK Björkö klara för SM-Semifinal

Publicerad

den

Vi ber om ursäkt att rapporterna från Eriksbergs IF och IFK Björkö dröjt. Det kom ett barnkalas i vägen men nu hoppas vi att kunna uppdatera er lite.

Eriksbergs IF var tvungna att vinna sista gruppspelsmatchen mot Kiruna FF för ha en chans att gå vidare. Det märkes att tjejerna var taggade från början till slut och man lyckades vinna matchen med 4-1. Riktigt bra match av hela laget. En riktigt fin laginsats.

Målskyttarna i Eriksbergs IF: Amanda Nygren 2, Felicia De Feo  och Matilda Koskinen Goncalves.

Nu väntar SM-semifinal för Eriksbergs IF imorgon, den matchen startar klockan 09:30 på Lundbystrand 3. Motståndet kommer BK Höllviken att stå får.

****

IFK Björkö med en förlust och vinst i gruppen ställdes mot Gimonäs Umeå FF i sista gruppspelsmatchen. Här var det bestämda tjejer som gick in på plan. Här skulle man till SM-semifinalen, det var inget snack om saken. Man vinner matchen mot Gimonäs Umeå FF ganska enkelt med 4-0.

Nu väntar SM-semifinal för IFK Björkö imorgon, den matchen startar klockan 10:00 på Lundbystrand 1. Moståndet kommer Umeå IK FF att stå för.

Jag hoppas att alla tar sig till Lundbystrand imorgon för att stötta båda lagen till final. Nu börjar jag känna att SM-guldet är nära.

Tyvärr kan jag inte vara på plats imorgon då jag har träning med mitt lag. Jag hoppas att kunna få rapporter och bilder skickade till via rudy@gbgfotboll.com

Jag önskar er all lycka till imorgon. Mot SM-guldet!

//Rudy Alvarado

(På bilden: Hilda Karlsson & Emma Lysell, två otroligt duktiga spelare i IFK Björkö)

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media