fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Futsal: Allt inför Regionmästerskapen, här spelar Göteborgslagen

Publicerad

den

Som vi skrev i killklassen alldeles nyss så spelas alltså RM den 7-8 februari på olika orter runt om i Västsverige som sedan mynnar ut i ett slutspel i Lundbystrand 27 feb.- 1 mars.

Vi börjar med F-00, där lyckades Eriksberg IF ta sig vidare efter att ha förlorat finalen i Futsal-DM och spelar därför den 8 februari i Ed.
Där väntar tre hungriga lag som skall göra allt för att förstöra Eriksbergs drömmar om hemma-SM i Lundbystrand. För motståndet står, Skövde Kvinnliga IK, QBIK och Herrestads AIF.

För F-98, alltså klubbarna IFK Björkö och Göteborgs DFF är det en ny ort som gäller, Bollhallen Ed ligger fortfarande med på kartan för IFK Björkö men för GDFF väntar en tripp till Jönköping.
GDFF ställs i Jönköping mot BK Höllviken, Borens IK och Frödinge-Brantestad SK. Dessa matcher spelas 8 februari och första matchen för Göteborg DFF spelas mot Frödinge-Brantestad SK klockan 10:40.

IFK Björkö däremot spelar som sagt i Ed precis som Gunnilse IS och Angered FC men även dessa matcher är först på söndagen 8 februari.
Björkös första match har avspark 11:30 i Bollhallen Ed och för motståndet står Bergdalens IK, de övriga lagen i gruppen är Vallens IF och Norrstrands IF.

Vi önskar givetvis alla lagen stort lycka till men framförallt våra tjejer från Göteborg!

Glöm förresten inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev här på Gbgfotboll.com genom att fylla i din e-postadress ovan för att få en summering av veckan varje fredag.

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media