fbpx
Följ oss

Flickfotboll

F15-landslaget ställs mot Norge ikväll, du kommer väl?

Publicerad

den

Äntligen har det blivit dags för F15-landslagets första matcher och den första spelas redan ikväll. Det är en ära att ha landskamperna här i Göteborg och bloggen kommer självklart att vara på plats för att bevaka landskampen mot Norge ikväll.  Matchen startar klockan 19:00 och spelas på PrästängenÖckerö.

9 september:
Matchstart: 19:00, Sverige – Norge @ Prästängen, Öckerö
11 september:
Matchstart: 13:00. Sverige – Norge @ Prästängen, Öckerö

Se nu till att bege er till Prästängen för att se några av landets bästa spelare födda 2001. Ser verkligen framemot den här landskampen och från Göteborg har vi två spelare som har blivit uttagna. Julia Steussloff från IFK Göteborg och Ella Wallfur Skiljic från Hovås Billdal IF. 

Klicka på länken för att läsa en intervju som bloggen gjorde med Julia Steussloff inför landskamperna. Intervju med IFK Göteborgs första landslagstjej, Julia Steussloff

Se hela den uttagna truppen som skall representera Sverige i helgen. Följande spelare är kallade till F15-landslaget & landskamperna mot Norge

Vi ses på Prästängen med start klockan 19:00. Önskar F15-landslaget all lycka till ikväll. Glöm inte att följa oss på Sociala medier, länkar finner ni här nedan. 

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media