fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Evelinas kvalitéer påminner om Lotta Schelin

Published

on

Precis hemkommen från Hovås Billdal Arena och matchen mellan Hovås Billdal IF och Eriksbergs IF F-98. Det var ett tag sedan jag såg Eriksbergs spela och första gången jag fick se Hovås Billdal spela.

Och för er som har läst mina inlägg om Eriksberg är vana med att jag höjer dom till skyarna. I detta inlägget tänkte jag göra exakt likadant. Dom förtjänar all uppmärksamhet.

Man spelar riktigt bra fotboll, man rullar bollen på marken, spelar sida till sida, man söker yttrarna precis som man skall göra, har ett stabilt försvar, har ett fantastiskt mittfällt med Amanda Hjelle och Vilma Wålemark i spetsen och en riktigt bra target player.

Man vinner dagens match med hela 1-8, ett härligt genrep inför Elitflicklägret och Gothia Cup som väntar i sommar. Ett stort plus är att man har flera olika målskyttar i dagens match.

Jag vill passa på att lyfta en spelare i detta inlägget och det är Eriksbergs nr 20, Evelina Kosterhed. Tyvärr fick hon inte målskyttet att fungera idag, hon fick flera chanser att göra mål men missade tyvärr. Men det viktigaste här är att hon är där, hon är där hon skall vara i positionsspelet, hon ligger rätt och hotar deras försvar hela tiden. Ibland ser man tendenser av självaste Lotta Schelin i henne och fortsätter hon att utvecklas så kan hon bli hur bra som helst.

Jag hoppas att hon slipar på sina avslut lagom till Gothia Cup, hon behövs där och kommer hon igång ordentligt så kommer hon vara ett riktigt farligt vapen under cupen.

Jag har sagt det innan och säger det igen, tack Eriksberg för den fina fotbollen ni bjöd på idag!

//Rudy Alvarado

P.S Eriksbergs bortaställ kan vara Göteborgs finaste ställ. Riktigt snygga!

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Comments

2 Comments

 1. Niklas

  jun 25, 2013 at 9:57 e m

  Är inte det där exakt likadan tröja som de nystartade Göteborgs DFF har? Som du även lagt upp bilder på ett antal gånger och som jag har sett var de väl även först med detta? Rätta mig gärna om jag har fel har inte sett båda lagen från start…

  • RudyAlvarado

   jun 25, 2013 at 10:01 e m

   Hej Niklas!

   Det stämmer alldeles riktigt. Göteborgs DFF spelar också i ett sådant ställ och var nog först med dom ja. Riktigt fina ställ faktiskt! Tack för din kommentar.

   //Rudy Alvarado

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media