fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Eriksbergs IF fick 1-1 mot IK Zenith, en match man borde vunnit

Published

on

Äntligen, Äntligen, Äntligen fick jag möjligheten att se Eriksbergs IF F-98 spela, som jag längtat. Eriksbergs IF tog emot IK Zenith på Krokängsplan, en match som slutade 1-1.

Jag är otroligt imponerad över Eriksberg och deras spel. Jag tycker dessa tjejer har en otroligt stor potential att bli något riktigt bra, enskilt och som lag. Stundtals slarvar man med passningarna och är inte tillräckligt skärpa framför mål. Kan dom fixa detta så kommer det bli ännu bättre.

Zenith gjorde inte en dålig match tvärtom, man stod upp väldigt bra. Eriksberg hade dock det största trycket och spelade bättre fotboll enligt mig. Eriksberg är ett sådant lag man drömmer om att få träna. Motiverade tjejer, vinnarskallar och fruktansvärt talangfulla. Idag var det många spelare i Eriksberg som gjorde en riktigt bra match.

Dessa spelare får ett stort plus av mig: Michaela De Feo är helt outstanding som mittback, Amanda Hjelle & Vilma Wålemark är sådana spelare alla tränare vill ha – gör ett grymt jobb på mittfältet, Evelina Kosterhed är en targetspelare för mig och kan bli hur bra som helst.

IK Zenith har ett bra lag, tuffa att möta. Jag gillade deras nr 9, Karolin Bengtsson. En otroligt stabil och bestämd spelare också en sådan spelare som alla tränare skulle vilja ha i sitt lag.

Jag tycker att Eriksbergs borde vunnit den här matchen, dom var det bättre laget.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media