Connect with us

Blogg

En fantastisk förmiddag med Zlatan Ibrahimovic & Co

Igår fick jag beskedet om att jag hade en pressackreditering som väntade på mig i Båstad där landslagets har sin EM-uppladdning. Jag åkte tidigt imorse för att vara på plats under deras öppna träning på Örebäcksvallen.

Jag har ju pluggat i Båstad och gått förbi samt varit på Örebäcksvallen flera gånger. Den gräsmattan som fanns på vallen idag fanns inte där tidigare kan jag säga. Fantastisk vacker gräsmatta. Båstad GIF som till vardags spelar i division 5 kommer att ha en arena i världsklass nu när landslaget lämnar Örebäcksvallen, Båstad.

Det hela började med mixade zonen där Jimmy Durmaz, Oscar Lewicki, Viktor Nilsson Lindelöf och Erik Forsberg fick svara på journalisternas frågor. Efter ca 30 minuter kom resten av spelarna. Zlatan Ibrahimovic kom gåendes sist i gruppen och fick ett fint mottagande av flera tusen fans som var på plats.

Träningen startade och man började med uppvärmningen som var att springa runt arenan i samlad trupp, värma upp samt att hälsa på publiken .

Man hade kortat ner träningen till en timme då man har match mot WalesFriends Arena imorgon. Vi bjöds på spel på liten yta med fyra småmål, avslutningsövning samt spel innan det var dags för landslaget att lämna Båstad för den här gången.

Det blev en fantastisk inramning av landslagets sista träning och jag är oerhört glad över att jag tog mig hit. Fick chansen att önska Zlatan Ibrahimovic lycka till i EM och han svarade genom att ge mig ett stort leende och tummen upp. För er som följt bloggen under åren vet vilken stor förebild han är för mig. Så den tummen och hälsningen gjorde min dag idag.

Tack Svenska fotbollförbundet för att jag fick chansen att komma till Båstad för att bevaka EM-uppladdningen.

I skrivande stund står jag i mediecentret där Erik Hamrén och Sebastian Larsson precis avslutat sin presskonferens.

Nu får vi hoppas på att Sverige gör en bra match imorgon och att vi vinner EM-Guld, eller hur?

//Rudy Alvarado

 

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Utvecklingslägret i Halmstad ställs in

Ungdomsfotboll

Turnering i Danmark väntar för P18-landslaget – följande spelare har blivit kallade

Pojkfotboll

1:a advent, Tävling: Vinn Zlatan Ibrahimovics nya bok “Jag är fotboll”

Ungdomsfotboll

Ytterligare en Angeredstalang till landslaget

Pojkfotboll

Älskad och hatad av alla – en annorlunda väg mot eliten

Intervjuer

Långläsning: Stor guide inför stundande SEF Trophy

Pojkfotboll

Leonardo Farah Shahin: “Jag vill spela i de stora ligorna – för de stora klubbarna”

Intervjuer

BLOGG: Låt aldrig hatet vinna

Blogg

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet