fbpx
Följ oss

Blogg

En fantastisk förmiddag med Zlatan Ibrahimovic & Co

Publicerad

den

Igår fick jag beskedet om att jag hade en pressackreditering som väntade på mig i Båstad där landslagets har sin EM-uppladdning. Jag åkte tidigt imorse för att vara på plats under deras öppna träning på Örebäcksvallen.

Jag har ju pluggat i Båstad och gått förbi samt varit på Örebäcksvallen flera gånger. Den gräsmattan som fanns på vallen idag fanns inte där tidigare kan jag säga. Fantastisk vacker gräsmatta. Båstad GIF som till vardags spelar i division 5 kommer att ha en arena i världsklass nu när landslaget lämnar Örebäcksvallen, Båstad.

Det hela började med mixade zonen där Jimmy Durmaz, Oscar Lewicki, Viktor Nilsson Lindelöf och Erik Forsberg fick svara på journalisternas frågor. Efter ca 30 minuter kom resten av spelarna. Zlatan Ibrahimovic kom gåendes sist i gruppen och fick ett fint mottagande av flera tusen fans som var på plats.

Träningen startade och man började med uppvärmningen som var att springa runt arenan i samlad trupp, värma upp samt att hälsa på publiken .

Man hade kortat ner träningen till en timme då man har match mot WalesFriends Arena imorgon. Vi bjöds på spel på liten yta med fyra småmål, avslutningsövning samt spel innan det var dags för landslaget att lämna Båstad för den här gången.

Det blev en fantastisk inramning av landslagets sista träning och jag är oerhört glad över att jag tog mig hit. Fick chansen att önska Zlatan Ibrahimovic lycka till i EM och han svarade genom att ge mig ett stort leende och tummen upp. För er som följt bloggen under åren vet vilken stor förebild han är för mig. Så den tummen och hälsningen gjorde min dag idag.

Tack Svenska fotbollförbundet för att jag fick chansen att komma till Båstad för att bevaka EM-uppladdningen.

I skrivande stund står jag i mediecentret där Erik Hamrén och Sebastian Larsson precis avslutat sin presskonferens.

Nu får vi hoppas på att Sverige gör en bra match imorgon och att vi vinner EM-Guld, eller hur?

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media