fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Ema Paljevic målskytt i debuten från start ”kan inte bli bättre”

Published

on

I måndags gick Jitex Mölndal BK A-lag ut med att man flyttar upp Ema Paljevic och Emilie Börjesson från juniorerna. I tisdags fick båda spelarna starta när man ställdes mot IK Gauthiod i Svenska Cupen. Båda spelarna gjorde mycket bra ifrån sig skriver Jitex på sin hemsida.

Läs också: Jitex flyttar upp två juniorer till A-laget ”Vi vet att de klarar träningsmiljön på ett bra sätt”

Matchen slutade 1-3 till Jitex Mölndal BK och i målprotokollet hittar vi ingen mindre än Ema Paljevic. Debut från start och målskytt i debuten, imponerande!

– Jag känner att jag inte utnyttjade det jag är bra på tillräckligt mycket. Men jag är nöjd med min insats ändå. Fick spela 90 min och gjorde ett mål samt spela på en väldigt fin gräsmatta, kan inte bli bättre säger Ema Paljevic efter debuten från start.

Läs också: Supertalangen Ema Paljevic fick göra debut i Jitex Mölndal BK:s damlag

Jitex Mölndal BK leder just nu Div 1 Mellersta Götaland med 14 vinster och 2 förluster. Ema flyttas upp till ett väldigt duktigt lag och det skall bli intressant att se vad hon kan bidra med.

– Jag kommer att bidra med kreativitet med boll och mycket djupledsbollar där jag kan utnyttja min snabbhet säger Ema Paljevic själv.

Läs också: Svenska Ema Paljevic fick en drömstart med franska storklubben

Skall bli oerhört spännande och kul att följa hennes framfart i A-laget. Grattis till debuten från start och grattis till målet. Du är grym!

//Rudy Alvardo

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media