fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Ema Paljevic låg bakom Paris Saint Germains seger mot AIK

Published

on

I kvällens näst sista match ställdes AIK och Paris Saint Germain F-14 mot varandra. AIK som i första matchen slog FC Honka med 4-0 och Paris Saint Germain som vann sin första match mot Stabaek Fotball med 7-0.

Skytteholms IP var fullsatt inför den här matchen och vi bjöds på en bra match. Båda lagen hade svårt att få igång sitt spel då båda lagen var oerhört skickliga på sitt försvarsspel. Rent spelmässsigt så måste jag nog säga att AIK var lite vassare men Paris Saint Germain var ett oerhört organiserat lag i den här matchen.

Det dröjde till den 35 minuten innan vi fick jubla på Skytteholms IP.  Ema Paljevic kom loss på mittfältet, provade skott, målvakten lämnade retur och Lafont Melina kunde sätta dit 1-0 för sitt Paris Saint Germain.

Slutresultat: AIK – Paris Saint Germain 0-1

Ema Paljevic spelar som innermitt i Paris Saint Germain till skillnad från Jitex där hon spelar som ytter. Jag tycker att det är på den positionen Ema Paljevic passar in som bäst och det är där man för ut det mesta och bästa av Ema.

Kul att Ema Paljevic gästinhopp i Paris Saint Germain blivit en succé hittills. Nu håller vi tummarna för att det forsätter lika bra imorgon. Imorgon väntar CFF Madrid som också vann sina två inledande matcher. En bra match väntar helt enkelt, den matchen startar kl 11:00 på Skytteholms IP. Vi ses där!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media