fbpx
Connect with us

Uncategorized

Elitpojklägret: Göteborg förlorar även sista matchen

Published

on

Så då var sista matchen på Elitpojklägret spelad för Göteborgs del. Klockan 10:15 startade matchen mellan Göteborg och Stockholm i Halmstad. Jag var självklart på plats liksom massvis med föräldrar, agenter, scouter och tränare.

I tidigare inlägg har jag skrivit om hur besviken jag varit med Göteborgs spel och att det saknas bland annat en renodlad anfallare i truppen samt att det gjorts alldeles för många felpass under matcherna. Trots två förluster i baken så tycker jag att man lyfter sig i dagens match. Det är inte lika mycket felpass, man spelar bättre och det skapas fler chanser än tidigare. En positiv utveckling helt enkelt.

Första halvlek gör man bra och man sätter hög press på Stockholm som får det svårt. Tyvärr blir det inga mål för Göteborg och man förlorar med 3-0, inte helt rättvist kan jag tycka.

Självklart skall man vara besviken med tre förluster under Elitpojklägret men man måste se det positiva som fanns i dagens match. Några spelare som gjorde det bra idag var Kristopher Da Graca, Victor Niklasson, Daleho Irandust och Bilal Hosain.

Så här startade Göteborg idag:

Martin Lucena, Mario Knezivic, Kristopher Da Graca, Johan Bjärnlind, Sebastian Sjursen, Victor Niklasson, Daleho Irandust, Mattias Kano, Bilal Hosain, Ines Imsirovic och David Di Lieto.

Och då var även min rapportering från Elitpojklägret slut, hoppas att ni uppskattat det. Nästa vecka väntar Elitflicklägret och jag hoppas på att kunna vara på plats för att rapportera därifrån.

Tack för denna veckan!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


1 Comment

1 Comment

  1. Anders

    jul 5, 2013 at 2:22 e m

    Tror du glömde skriva in ett till namn. En som det inte gick så jättebra för som det brukar göra. Mattias Kano var otroligt vass idag, kämpade och slet rejält.
    Bra skrivet annars Rudy! =)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media