fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Elitpojklägret: En svag insats av Göteborg i dagens match

Published

on

Det är onsdag, sommaren är här och Elitpojklägret är inne på sin fjärde dag. Idag var det matchdag och Göteborg ställdes mot Skåne klockan 10:15.

Mina förväntningar var höga efter måndagens första halvlek mot Småland. Det känns som att Göteborg var på gång och skulle bjuda på en bra match idag. Det började bra, riktigt bra då Adam Andersson (Örgryte IS) tidigt i matchen gav Göteborg ledningen via en snygg frispark.

Det kändes som att det skulle bli Göteborgs match.

Göteborg startade med följande elva:
Johan Becker
Bobby Faili, Emil Holm, Vaso Colic, Anders Sennewald
Tim Hermansson, Fonti Kanu, Emin Kocak
Måns Saebbö, Adam Andersson, Adam Söndergaard

Halvtid: Göteborg – Skåne 1-0

Det blev inte Göteborgs match tyvärr, idag var Göteborg otroligt svaga. Man tog felbeslut, man slog felpassningar, man stressade sig igenom matchen och det lugnet man hade i första matchen fanns inte idag tyvärr.

Detta straffade sig och Skåne kunde reducera samt ta ledningen med 2-1. Detta blev också slutresultatet i dagens match.

Det som oroar mig är att många av dom tongivande spelarna inte har presterat. Första matchen var likadan och jag hoppades verkligen att dom skulle rycka upp sig i dagens match. Tyvärr blev det inte så idag heller.

Sedan var det väldigt tungt att spela idag, det är otroligt varmt här i Halmstad. Kan det ha varit en av orsakerna?

Göteborg har spelat lika mot Småland och en tung förlust mot Skåne idag. Det är inte resultat som jag hade väntat mig av den här otroligt starka truppen. Men om vi struntar i resultatet så har Göteborg mycket, mycket kvar att ge och jag vet att killarna själva är besvikna. Nu är det bara att rycka upp sig och satsa allt i sista matchen som spelas på fredag.

En spelare som gjorde mycket bra ifrån sig idag var Angereds Kevin Enkido Yakob. Det snackas mycket om honom här på lägret och han förtjänar verkligen den uppmärksamheten.

Vilka Göteborg får möta på fredag bestäms imorgon torsdag. Jag ber om att få återkomma om tider och motstånd imorgon. Nu hoppas vi på en bra match och vinst på fredag.

Heja Göteborg!

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media