fbpx
Följ oss

Uncategorized

Elitpojklägret: Ännu en blek insats av Göteborg

Publicerad

den

Det blev ännu en förlust för Göteborg nere på Elitlägret i Halmstad. Man förlorade mot Skåne med 1-0 efter ännu en blek insats.

Jag är tyvärr inte imponerad av vårt distriktslag som är nere i Halmstad och representerar Göteborg. Det är nu jag verkligen saknar vissa spelare som inte blivit uttagna.

Det är felpass på felpass, vi saknar en bra anfallare och en bättre struktur i spelet.

Dessa spelare startade för Göteborg:

Max Austli, Jakob Sellhed, Johan Bjärnlind, Kristopher Da Graca, Anton Ocampo, Mario Knezevic, Daleho Irandust, Anes Imsirovic, Victor Nklasson, Phil Paulsson och Bilal Hosain.

På fredag väntar sista matchen på Elitlägret och motståndet blir klart imorgon eftermiddag. Jag hoppas att Göteborg lyfter sig i sista matchen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


9 Kommentarer

9 Comments

 1. martin

  jul 3, 2013 at 9:34 f m

  ja skulle vilja veta mer om bohusläningen ok hur det går för dom 😀 tack i förhand

  • RudyAlvarado

   jul 3, 2013 at 7:11 e m

   Hej Martin!

   Har tyvärr inte koll på detta. Ledsen!

 2. Junior

  jul 3, 2013 at 10:07 f m

  Jag har också sett bägge matcherna, som du säger, att inte ta ut någon renodlad anfallare i truppen är för mig en gåta! Finns inget djup i spelet alls. Bara Victor Niklasson och Kristopher da Graca som spelat bra i båda matcherna tycker jag.

  • RudyAlvarado

   jul 3, 2013 at 7:12 e m

   Jag håller med dig om dom två spelarna. Jag tycker också att Max spelade bra idag. Tack för din kommentar och för att du läser bloggen.

   //Rudy Alvarado

 3. Kalle

  jul 3, 2013 at 12:42 e m

  Många spelare i Sverige idag har inte ens fått chansen att visa upp sig och därigenom komma med resp. distriktslag. Man undrar verkligen hur och på vilket sätt uttagningar sker ”egentligen”. Har sett en del spelare som i mångas tycke borde ha fått en plats, men så står det i Fogis ”Sveriges 16 bästa distriktsspelare”……. Undrar varför Henke och Zlatan inte var med?…….

  • Ert

   jul 4, 2013 at 12:23 f m

   I Göteborg sker iaf uttagningarna på så sätt att klubbarna skickar spelarna till öppna träningar och talangträningar, där görs sedan uttagningen. Det är alltså i det fallet upp till spelaren och framförallt klubben. Jag vet att DFK:arna inte har betalt för att åka ut och titta på spelare och således ingår det då inte i deras uppdrag. Så kommer du inte när erbjudandet ges så… Jag tycker väl rimligtvis att SvFF borde skjuta till mer pengar till den verksamhet som de ålagt distrikten. Då skulle kaptenerna kunna se flera.

 4. Stephan

  jul 4, 2013 at 1:07 e m

  Göteborg har spelat ut efter sin förmåga. Man skall ju veta att förra året då det var 97:or var först gången på 20 år som Göteborg gjort så bra ifrån sig som de gjorde. 97:orna är en väldigt bra årgång. 98:orna ser mer ut ”som det skall” dvs att Stockholm, Skåne och Småland är väldigt starka. Bakom där så är det en fallande skala med Göteborg, Östergötland, Västergötland, Halland, Södermanland, Uppland. Jag tycker inte man skall skriva ner Göteborg för mycket. Det är klart att det blir diskutioner runt vilka spelare som är med och vilka man kan tycka skall vara med. Med det sker ju ett antal uttagningar i distriktet fram till Elitpojk och det gäller att prestera där. Man kan inte jämföra när spelarna spelar i sina klubblag för det är en annan miljö och ”trygghet” där. Här handlar det om att prestera vid de tillfällen som ges och en del av det är ju således att kunna hantera en pressad situation som uttagningar ändå är. Sedan är det naturligtvis så att man kan ha otur med skador och att vara ur form. Men skall DFK ha koll på alla spelare i åldersgruppen så får han/hon nästan vara heltidsanställd och för det finns det inte resurser.

  • RudyAlvarado

   jul 4, 2013 at 9:42 e m

   Hej Stephan!

   Tack för din kommentar. Jag skriver inte ner Göteborg, jag älskar mitt Göteborg och jag vet att dom kan bättre än så.

 5. Agneta

  jul 5, 2013 at 9:04 e m

  Som sagt – Göteborg är inte på Elitlägret för att tävla utan för att UTBILDA.
  ALLA spelare som fick chansen att vara med, har varit ett föredöme för Göteborg, både på o utanför plan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media