fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Elitlägret är igång! Småland – Göteborg 3-2

Published

on

Så nu sitter jag på tåget på väg hem från Elitlägret i Halmstad. Det är första gången jag är på Elitlägret i Halmstad och jag blev positivt överraskad förutom att det inte fanns något kaffe att köpa någonstans.

Mitt största fokus låg på att kolla in Göteborgs stadslag, idag stod Småland för motståndet. Jag gillar Göteborgs stadslag otroligt mycket och dom har riktigt bra spelare men jag måste säga att Småland var ett snäpp bättre. Det jag gillade med Småland var att dom spelade med en otrolig fart och även dom hade några riktiga guldkorn.

Småland – Göteborg 3-2

Om man tittar på resultatet så kan man tro att det var otroligt jämt och det var väl det stundtals men överlag så var Småland bättre. Detta blir ett väldigt kort inlägg då jag sitter på tåget, jag har tagit flera bilder och tänkte skriva lite större inlägg så fort jag kommer åt min dator och kan lägga in bilderna.

Spelarna i Göteborg som imponerade på mig och gjorde bra ifrån sig var: Albin Skoglund som gjorde båda Göteborgs mål, Luqman Bakin Salah, Alexander Leksell och Ihab Naser. Resten höll tyvärr inte idag och jag blev riktigt besviken. Hade väntat mig mer av vissa spelare.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media