Connect with us

Pojkfotboll

Elitlägret är igång! Småland – Göteborg 3-2

Så nu sitter jag på tåget på väg hem från Elitlägret i Halmstad. Det är första gången jag är på Elitlägret i Halmstad och jag blev positivt överraskad förutom att det inte fanns något kaffe att köpa någonstans.

Mitt största fokus låg på att kolla in Göteborgs stadslag, idag stod Småland för motståndet. Jag gillar Göteborgs stadslag otroligt mycket och dom har riktigt bra spelare men jag måste säga att Småland var ett snäpp bättre. Det jag gillade med Småland var att dom spelade med en otrolig fart och även dom hade några riktiga guldkorn.

Småland – Göteborg 3-2

Om man tittar på resultatet så kan man tro att det var otroligt jämt och det var väl det stundtals men överlag så var Småland bättre. Detta blir ett väldigt kort inlägg då jag sitter på tåget, jag har tagit flera bilder och tänkte skriva lite större inlägg så fort jag kommer åt min dator och kan lägga in bilderna.

Spelarna i Göteborg som imponerade på mig och gjorde bra ifrån sig var: Albin Skoglund som gjorde båda Göteborgs mål, Luqman Bakin Salah, Alexander Leksell och Ihab Naser. Resten höll tyvärr inte idag och jag blev riktigt besviken. Hade väntat mig mer av vissa spelare.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Utvecklingslägret i Halmstad ställs in

Ungdomsfotboll

Elin Rubensson blir ambassadör för hemma-EM

Flickfotboll

Stadium Sports Camp – Världens roligaste fotbollsvecka

Ungdomsfotboll

Fredrik Hammar till England & Brentford FC

Pojkfotboll

Video: Andreas Svensson om debuten med Helsingborgs A-lag

Pojkfotboll

Intervju med Örebros Ebba Cabander “Varit det roligaste och mest utvecklande året hittills”

Flickfotboll

Intervju med Sara Johanson “Representera sitt land är bland det största man kan göra”

Flickfotboll

Gathenhielm Cup: IK Zenith stod för det fina spelet & BK Astrio stod för målen

Flickfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet