fbpx
Följ oss

Uncategorized

Elitflicklägret: Lagkaptenen Vilma Wålemark visade vägen

Publicerad

den

Då är Elitflicklägret igång på riktigt och Göteborg har spelat sin första match. Det var inte samma uppslutning som det var på Elitpojklägret vilket är lite tråkigt men vi får hoppas att det blir ändring på det i framtiden.

Göteborg fick Dalarna som motstånd i första matchen och Dalarna började bäst. Man satte hög press på Göteborg som hade det svårt att komma loss från egen planhalva. Men så fort man hittat spelet och fått lite andrum i spelet så gick det desto bättre. Man sökte Kärras Paulina Longum flera gånger och det gav också resultat. Paulina gör en vacker assist till lagkaptenen Vilma Wålemark som ger Göteborg ledningen med 1-0.

Efter 1-0 målet så är det mycket spel mot ett mål, Göteborg tar över matchen helt och skapar chanser gång på gång. Tyvärr lyckas man inte få in något mer mål i första halvlek. Precis som i första så börjar Dalarna bra i andra halvlek och lyckas kvittera efter bara några minuter.

Men detta borstar Göteborg av sig ganska snabbt och hinner göra både 2-1 genom Moa Helgesson och 3-1 genom Lova Carlsson.

Göteborg spelade mycket bra idag, man försökte hela tiden rulla boll och spela runt den inom laget. Det var riktigt kul att se.

Så här startade Göteborg idag:
Amanda Franzen, Ida Ygge, Michaela De Feo, Emma Fellenius, Elin Semmingsson, Amanda Hjelle, Moa Helgesson, Vilma Wålemark, Caroline Wasenius, Julia Gustafsson och Paulina Longum.

Dessa spelare får ett extra plus i kanten av mig:
Michaela De Feo, Moa Helgesson, Amanda Franzen och Vilma Wålemark

Bra spelat idag tjejer och stort grattis till segern. Nästa match spelas på onsdag mot Södermanland med start 11:15!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media