fbpx
Följ oss

Uncategorized

Elitflicklägret: Kärras Paulina Longum tankar inför lägret

Publicerad

den

Elitpojklägret är över för denna gången och imorgon samlas Göteborgs distriktslag F-98 för att åka till Elitflicklägret i Halmstad. En av dom uttagna spelarna är Kärra KIF Paulina Longum. Jag har fått chansen att ställa några frågor till henne inför Elitflicklägret som väntar.

Hej Paulina! Stort grattis till platsen i truppen som skall åka på Elitflicklägret imorgon. Hur känns det och hur laddad är du?
Det känns jättebra. Och jag hoppas på en rolig och lärorik vecka. Jag är laddad till tusen.

Hur har din säsong gått hittills? Nöjd med din prestation?
Jag tycker säsongen har varit bra. Jag har spelat mycket matcher och tränat mycket. Sen har jag gått upp och börjat spela med Kärras damlag vilket jag tycker är väldigt roligt. Det är alltid tufft och bra motstånd vilket leder till att man inte bara utvecklas fotbollsmässigt utan också fysiskt.

Sedan var jag med på Götalandslägret, det var väldigt roligt och jag är nöjd med min prestation. Så om jag ska sammanfatta säsongen så är jag nöjd.

Har du satt upp några personliga mål inför lägret? Vad tror du om dina chanser att bli uttagen till landslaget?
Det är så mycket man vill utveckla hela tiden. Men mitt mål med lägret är att jag ska åka dit ha kul, lära mig och framför allt njuta av att vara där. Att ha fått chansen att åka med. Det med landslaget försöker jag inte tänka så mycket på för då blir det fokus på fel sak. Och då är det lätt att det låser sig. Jag ska spela som jag alltid gör och göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker.

Med detta vill jag passa på att önska Paulina Longum och Göteborgs distriktslag F-98 all lycka till på Elitflicklägret. Jag kommer att befinna mig på plats under måndagen för att ge er den bästa rapporten.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media