Connect with us

Uncategorized

Elitflicklägret: Kärras Paulina Longum tankar inför lägret

Elitpojklägret är över för denna gången och imorgon samlas Göteborgs distriktslag F-98 för att åka till Elitflicklägret i Halmstad. En av dom uttagna spelarna är Kärra KIF Paulina Longum. Jag har fått chansen att ställa några frågor till henne inför Elitflicklägret som väntar.

Hej Paulina! Stort grattis till platsen i truppen som skall åka på Elitflicklägret imorgon. Hur känns det och hur laddad är du?
Det känns jättebra. Och jag hoppas på en rolig och lärorik vecka. Jag är laddad till tusen.

Hur har din säsong gått hittills? Nöjd med din prestation?
Jag tycker säsongen har varit bra. Jag har spelat mycket matcher och tränat mycket. Sen har jag gått upp och börjat spela med Kärras damlag vilket jag tycker är väldigt roligt. Det är alltid tufft och bra motstånd vilket leder till att man inte bara utvecklas fotbollsmässigt utan också fysiskt.

Sedan var jag med på Götalandslägret, det var väldigt roligt och jag är nöjd med min prestation. Så om jag ska sammanfatta säsongen så är jag nöjd.

Har du satt upp några personliga mål inför lägret? Vad tror du om dina chanser att bli uttagen till landslaget?
Det är så mycket man vill utveckla hela tiden. Men mitt mål med lägret är att jag ska åka dit ha kul, lära mig och framför allt njuta av att vara där. Att ha fått chansen att åka med. Det med landslaget försöker jag inte tänka så mycket på för då blir det fokus på fel sak. Och då är det lätt att det låser sig. Jag ska spela som jag alltid gör och göra mitt bästa så får vi se hur långt det räcker.

Med detta vill jag passa på att önska Paulina Longum och Göteborgs distriktslag F-98 all lycka till på Elitflicklägret. Jag kommer att befinna mig på plats under måndagen för att ge er den bästa rapporten.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Donat Zejnullahu hade stor uppvisning med Göteborgs distriktslag i helgen

Pojkfotboll

Fredrik Hammar till England & Brentford FC

Pojkfotboll

Video: Andreas Svensson om debuten med Helsingborgs A-lag

Pojkfotboll

Alexander Alp lämnar AIK – klar för Division 1-klubb

Pojkfotboll

Sent avgörande i matchen mellan Kärra och BK Häcken

Flickfotboll

Bra start av Lerums IS i Göteborg Cup

Flickfotboll

Repris: Lucka 10, Julkalendern – Emma Junermark

Julkalendern

SUPERSÖNDAG: Megatalangen som försvann och återvände som ledare – “Måste förstå att vi inte är maskiner”

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet