fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Elitflicklägret: Göteborg avslutade lägret med seger, Palm en av målskyttarna

Publicerad

den

Så då var Elitflicklägret i Halmstad över för Göteborgs distriktslag. I fredags spelade man sin tredje och sista match på lägret.

Motståndet stod Södermanland och matchen började i ett halvhögt tempo där Göteborg var laget som satte press och skapade målchanser.

I slutet av första halvlek gav det resultat då Södermanlands målvakt stod lite för långt ut och Amanda Bernhardtz (Lerums IS) kunde skjuta in 1-0. I andra halvlek så märktes det att Göteborg var laget som orkade mest.  Efter en lurig hörna som Södermanland inte hann rensa bort så fick Katja Gudmand-Höyer (Jitex Mölndal BK) sista touchen på bollen och kunde nicka in 2-0 på mållinjen.

Efter en misslyckad utspark av Södermanlands målvakt som lätt gick att bryta så kunde Göteborg utöka ledningen med 3-0 efter att Lisa Palm (Öckerö IF) satt bollen i öppet mål.

****

Göteborgs distriktslag vinner alltså två matcher och förlorar en under Elitflicklägret. Ett mycket väl godkänt insats måste jag säga. Självklart är inte resultatet allt. Jag vet att flickorna haft en underbar vecka tillsammans i Halmstad, minnen för livet. Bra jobbat alla inblandade.

Vi ses under Gothia Cup!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media