fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Distriktslag: Vi väljer att inte publicera framtida uttagningar

Publicerad

den

Bloggen fyller 5 år i år och vi har gjort en fantastisk resa med ungdomsfotbollen i Göteborg. Vi har varje år fokuserat på en åldersgrupp och sneglat på dom andra åldersgrupperna (tex juniorer). VI har alltid varit noga med att inte gå ner i åldrarna utan försökt att hålla oss till det året pojkarna och flickorna fyller 15 år. 

Under höstsäsongen har vi även valt att snegla på nästa säsongs åldersgrupp. Tex, i år kommer vi att fokusera på pojkar och flickor 2000 men även snegla på nästa års åldersgrupp som är pojkar och flickor födda 2001. 

Förutom matcher så har vi under åren fokuserat på stora händelser såsom distriktslagsuttagningar, Götalandsläger, Elitpojklägret, Elitflicklägret, Landslagsutttagningar, Gothia Cup och Futsal. 

En stor del har varit att vi följt distriktslagsuttagningarna och publicerat dessa på bloggen. Från och med nu så har vi bestämt oss för att följa Göteborgs fotbollsförbunds linje och inte publicera dessa uttagningar på vår blogg. Vi vill avdramatisera det hela då vi vet att det inte är hela världen om man kommer med eller inte kommer med. Fotbollen forsätter att leva för det. 

Vi vet att det är många ungdomar som mår dåligt av att inte komma med eller kan känna oerhört press av att bli uttagen osv. Detta moment vill vi gärna vara med och avdramatisera bland annat. 

Det vi dock kan göra om tiden finns är att rapportera från eventuella distriktslagsträningar. Detta för att rapportera om hur en sådan träning kan se ut osv.

Vi kommer också försöka att rapportera från Götalandslägret och Elitlägret i Halmstad. Hur vi gör med att publicera uttagningarna till dessa läger har vi inte bestämt oss för ännu. 

Hoppas att ni tycker att detta låter bra. 

Vi önskar alla lagen en underbar säsong med mycket glädje och kärlek!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media