fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Distriktslag: Engström & distriktslaget avslutade på bästa sätt

Publicerad

den

Götalandslägret är avklarad för Göteborgs distriktslag för pojkar och flickor födda 1999. Under lördagen spelades den andra och sista matchen på lägret för både pojkarna och flickorna.

Först ut var flickorna som ställdes mot ÖrebroSannarps IP. I första matchen så spelade man väldigt nervöst och man fick känslan om flickorna inte var samspelta. Detta syntes inte till under lägrets andra match mot Örebro. Tvärtom, här syntes självförtroende, ett helt annat lugn och man spelade stundtals riktigt fin fotboll helt enligt mitt sätt att se på fotboll. Jag njöt och det vill jag tacka er för.

Lowise Engström gjorde ett 1-0 till Göteborgs distriktslag direkt i början av matchen. Sedan flöt det bara på, matchen slutade 4-0 till Göteborgs distriktslag.

Förutom att Lowise Engström gjorde ett 1-0 så gjorde hon också två riktigt bra matcher under lägret. Hon är väldigt fokuserad och tar sig an den tilldelade uppgiften på ett mycket bra sätt. I matchen mot Örebro så gjorde även Karolina Bucaro Stenman, Linnéa Wilhelmsson, Julia Andborn, Emma Magnusson, Ronja Henriksson, Julia Johansson & Isabel Vänngård mycket bra ifrån sig. 

Vecka 26 är det dag för Elitflicklägret i Halmstad. Nu återstår det någon mer träning med Göteborgs distriktslaget innan laget till Elitflicklägret presenteras.

Det skall bli kul att se vilka som bli uttagna till Elitflicklägret. Är det någon spelare som du tycker förtjänar att vara med i denna trupp?

Tack för ett fint läger alla inblandande!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media