fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Daniel Garcia Olsson fick äntligen göra debut i BK Häckens U21!

Publicerad

den

I måndags begav jag mig till Rambergsvallen för att kolla in BK Häckens u21 mot Qviding FIF. Jag missade ju A-lagets match mot GIF Sundsvall och jag är ju tvungen att få min dos av BK Häcken och Rambergsvallen. Men det var inte enbart därför jag begav mig dit utan mer för att kolla in BK Häckens nya brassar samt Daniel Garcia Olsson (född 1994) som var med på bänken.

Jag hoppades hela matchen på att han skulle få göra debut i U21 och det fick han. Han fick hoppa in sista kvarten och gjorde det bra. Han hoppade in som högerback istället för Andreas Almroth.

Han spelade säkert vilket jag förstår att han gör eftersom det är hans debut, man vill ju inte göra bort sig precis. Men trots att han var lite försiktig så tog han ändå för sig, det är ett stort plus.

Jag hoppas att han får fler chanser med U21 och gärna med A-laget ganska snart. Daniel Garcia Olsson kom till BK Häcken när jag var ansvarig för pojkar 1994, han kom från GAIS och det var självklart att han skulle få plats i min trupp. En riktigt stabil mittback, jag tror på honom och har alltid gjort det. Hoppas att BK Häcken tror på honom lika mycket som jag gör.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media