fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Dana Cup: Rami Ghalib i fokus när Finlandia Pallo vann

Published

on

Finlandia Pallo IF är ett utav lagen som vi inför turneringen tänkte skulle bli intressant att se. Hisingslaget har sedan tidigare bland annat fostrat BK Häcken-spelaren Albin Skoglund som även har representerat svenska P97-landslaget.

Läs också: Dana Cup: IFK Kalmar kämpade hårt men det räckte inte till poäng

Idag mötte Finlandia Pallo IF norska Flint Tønsberg IL här på Hjørrings sportfält och det blev en ganska ensidig historia.

Hisingslaget tog ledningen ganska tidigt efter fantastiskt fin frispark i bortre krysset signerad av mittfältaren med nummer nio på ryggen, Fabian Johannesson. (målet kan ni se på bloggens Instagram-konto under stories)

Läs också: Ytterby IS sparkade igång årets Dana Cup

Även om frisparken var en fin prestation från Fabian Johannesson så var det en annan spelare som fastnade på näthinnan under den här matchen nämligen anfallaren Rami Ghalib. En spännande spelare med härlig fart och fin teknik.

2-0 gjordes utav Daniel Isaksen som snyggt snappade upp en retur på Rami Ghalibs skott och lyfte in bollen över målvakten i mål via ribban.

Redan i anfallet efter så utökade Finlandia Pallo ledningen till 3-0 efter att matchens gigant Rami Ghalib drivit igenom på vänsterkanten och hittat Daniel Isaksen framför mål som enkelt kunde lägga in bollen i mål.

Läs också: Sommarturné: Dana Cup, Hjørring här kommer vi

Alldeles på slutet av första halvlek kunde Sebastian Hardtke Moilanen frispela Rami Ghalib med en fin djupledsboll som petade den förbi målvakten innan han fintade en täckande försvarare och placerade kyligt in 4-0.

I andra halvlek kunde Finlandia Pallo spela ut helt och Rami Ghalib gjorde både 5-0 och 6-0, sista på straff som också blev slutresultatet.

Finlandia Pallo har verkligen rivstartat den här turneringen och det skall bli kul att följa deras framfart här på Dana Cup.

// Jonathan Enzo Arnet

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media