fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Dagens match: Gais – IF Elfsborg

Publicerad

den

Jag har varit på väg flera gånger och alltid har det kommit något i vägen. Idag har jag äntligen möjligheten att se en av mina favoritspelare spela igen. Han heter Meriton Qoraj och spelar för Gais i Pojkallsvenskan. Idag tar man emot IF ElfsborgGais-gården, Elfsborgs om leds av Tobias Linderoth.

Även Elfsborg har många duktiga spelare och ett duktigt lag så jag kan vänta mig en bra match idag. Har ni möjligheten så titta förbi Gais-gården, lär bjudas på en bra match. Tyvärr tror jag att Elfsborg tar hem den här matchen. Men jag hoppas verkligen att det går bra för min favorit Meriton Qoraj.

Matchen startar 14:00. Ses där!

//Rudy Alvarado

Foto: Privat Bild

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media