fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Crawford Cup: Se upp för Hönö/Björkö F13 säger jag bara!

Publicerad

den

Jag minns själv när jag spelade Crawford Cup som liten. Så självklart var det ju ett måste att åka till Torslandahallen i år.

Har länge blivit tipsad om att kolla in Hönö/Björkö F13. Idag fick jag äntligen möjligheten att göra detta och jag blev imponerad. Vilket lag man har där på öarna. Detta kan ju verkligen gå hur långt som helst. Alla spelare har en otrolig touch på boll och ett väldigt bra spelsinne. När såg man det senast på ett par 13-åriga flickor?

Man vann första matchen i gruppen med 5-1 om jag inte minns helt fel. I andra vann man starkt över Lundby IF med hela 6-0. Vinner man Crawford Cup även i år? Femte året i rad blir det i så fall. Jag tror på vinst!

//RudyAlvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media