fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Crawford Cup: Se upp för Hönö/Björkö F13 säger jag bara!

Published

on

Jag minns själv när jag spelade Crawford Cup som liten. Så självklart var det ju ett måste att åka till Torslandahallen i år.

Har länge blivit tipsad om att kolla in Hönö/Björkö F13. Idag fick jag äntligen möjligheten att göra detta och jag blev imponerad. Vilket lag man har där på öarna. Detta kan ju verkligen gå hur långt som helst. Alla spelare har en otrolig touch på boll och ett väldigt bra spelsinne. När såg man det senast på ett par 13-åriga flickor?

Man vann första matchen i gruppen med 5-1 om jag inte minns helt fel. I andra vann man starkt över Lundby IF med hela 6-0. Vinner man Crawford Cup även i år? Femte året i rad blir det i så fall. Jag tror på vinst!

//RudyAlvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media