fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Crawford Cup: Inte helt oväntat att dessa två lag skall mötas i final

Published

on

Det var många bra lag med i åldersgruppen pojkar 15 i Crawford Cup idag. Men det är alltid en stor skillnad att spela utomhus och inomhus. Det märktes idag kan jag tala om för er.

IF Warta som är ett bra lag utomhus fick det svårt och fick det inte att fungera idag. Gunnilse IS hade med två lag, inte imponerad av något av dom. Men om man tittade på spelarmaterialet så visste man att ett av dom skulle gå hela vägen. Gunnilse IS Blå hade med bland annat landslagspelaren Tesfaldet Tekie och min favorit Jakob Dahlberg.

Ett annat lag som hade med ett par riktigt bra spelare var BK Häcken 2. Där hade man tagit ner Albin Skoglund från akademin som hade mer eller mindre lekstuga. Man hade även tagit med Kristoffer Da Graca som även han gjorde mycket bra ifrån sig.

Både Gunnilse IS Blå och BK Häcken 2 lyckades ta sig till final, finalen spelas nu på söndag med start klockan 15:40 i Torslandahallen.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss