fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Bloggen informerar om nästa säsong

Publicerad

den

Nu när året börjar närma sig sitt slut så börjar även vi på gbgfotboll.com mer och mer övergå till pojkar och flickor födda 00 och lämnar till större delen 99-kullen. Det har varit ett helt fantastiskt år, kanske ett av våra bästa år här på bloggen. Allt tack vare er läsare, spelare, föreningar och ledare. Ett stort tack till er!

Mer ingående om året som gått kommer vi att skriva i vår årskrönika som släpps på nyårsafton.

Nästa år då bloggen fyller 5 år kommer alltså fokus att ligga på pojkar och flickor födda 2000 och även små inslag av 01. Eftersom bloggen under året fick in den otroligt duktiga skribenten Tom Anderson så kommer vi nästa säsong att ansvara för olika delar på bloggen.

Jag, Rudy Alvarado som är grundaren och den person som är ansvarig för bloggen kommer att ansvara och rapportera om flickfotbollen i Göteborg med omnejd. Jag kommer också att ansvara för det som publiceras på våra sociala medier samt för annonseringen på bloggen och för all kontakt som sker till och från gbgfotboll.com.

Tom Andersson kommer att ansvara och rapportera om pojkfotbollen i Göteborg med omnejd. Han kommer också precis som jag att ansvara för annonseringen på bloggen.

Vi hoppas självklart på att ni vill följa oss även nästa år. Och glöm inte att bloggen fyller 5 år nästa år.

För er som redan nu vill tipsa oss om lag, spelare och cuper inför nästa säsong. Så går det bra att maila oss på rudy @ gbgfotboll.com & tom @ gbgfotboll.com

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media