fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Bloggen byter namn, RudyAlvarado.com blir Gbgfotboll.com

Published

on

Nu händer det grejer på bloggen, någon kanske redan har lagt märkte till det. Bloggen byter namn från RudyAlvarado.com till Gbgfotboll.com.

Efter 4 år med bloggen under RudyAlvarado.com kände jag att det var dags för en förändring. Många inlägg har skrivits, många bilder har tagits, jag har lärt känna otroligt många spelare, ledare och föräldrar och nu är det dags att ta nästa steg.

Det är många faktorer som har gjort att jag nu tagit detta beslut. Under året fick bloggen bland annat en till skribent vid namn Tom Andersson. Han har under året skrivit fantastiska inlägg och har varit en viktigt pusselbit i vad bloggen har blivit idag. Att då heta RudyAlvarado.com kändes inte längre aktuellt då jag känner att Tom Andersson är en lika stor drivkraft som mig när det gäller ungdomsfotbollen i Göteborg.

En annan bidragande faktor är att jag tror att namnet gbgfotboll.com kommer att ha en större genomslagskraft gentemot framtida sponsorer och annonsörer som vill rikta sin marknadsföring mot ungdomsfotbollen i Göteborg.

Jag hoppas att med detta namnbyte få fler läsare och ännu större spridning. Tack för att ni stöttat bloggen under dessa 4 år och jag hoppas att ni vill vara med på den nya resan.

Glöm inte att använda #gbgfotboll i dom sociala medierna. Då samlar vi tillsammans allt som har med ungdomsfotbollen i Göteborg på ett och samma ställe.

Har ni funderingar eller frågor, tveka inte att höra av er. Maila till rudy @ gbgfotboll.com

//Rudy Alvarado
Gbgfotboll.com

P.s Ha tålamod då det sker en del förändringar på bloggen, facebook och Instagram som ni säkert förstår.

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media