fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

BK Häcken förstärker – Sundgren & Gashi är klara för akademin

Published

on

Samtliga akademilag i BK Häcken (U16, U17, U19) har under våren spelat till sig starka placeringar i landets högsta serier för respektive årskull vilket är imponerande. Man besitter oerhört starka trupper med väldigt mycket talang. 

Läs också: Kevin Yakob får A-lagskontrakt med BK Häcken ”Har jobbat stenhårt sedan jag kom till Häcken”

Nu står det klart att man förstärker akademin ytterligare och har i dagarna gjort klart med två nya talangfulla spelare. Den ena spelaren är mittfältaren Philip Sundgren som kommer från IK Kongahälla och har under året samlat på sig nyttig erfarenhet av spel i Division 3.

Den andra talangfulla spelaren som är klar för akademin är anfallaren Albin Gashi som närmast kommer från Vänersborgs FK i Divison 2.

– Det har varit en hektisk vecka och jag har redan fått spela två matcher under veckan mot IFK Göteborgs U17 och Sjömarkens U16 och vi vann båda och allt känns bra. Det är sköna spelare i laget och spelmässigt så känns det som att fotbollen men vill spela passar mig väldigt bra. Så nu hoppas jag att allt kommer rulla på bra och att vi når långt i Gothia Cup som drar igång imorgon, säger Philip Sundgren till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Guld till BK Häcken U16 i Ligacupen 2017/2018

Båda spelarna kommer att spela med BK Häckens U16-lag under Gothia Cup. Här finner ni BK Häckens U16:s spelschema: https://results.gothiacup.se/2018/team/16775358/

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media