fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Kevin Yakob får A-lagskontrakt med BK Häcken ”Har jobbat stenhårt sedan jag kom till Häcken”

Published

on

För två år sedan lämnade Kevin Yakob Angered MBIK för BK Häckens akademi. Han har det senaste året haft en väldigt fin utveckling och har bland annat fått chansen att åka på träningsläger med BK Häckens a-lag som ägde rum tidigare i år.

Läs också: Kevin Yakob är en av tre U19-spelare som följer med BK Häckens A-lag på träningsläger

När jag var med i Göteborgs-Postens podd ”031 Fotboll” i november pratade vi om alla talanger vi har i vår stad och när det var BK Häckens tur så sade jag följande.

”Men sedan den spelaren som jag tror kommer att bli uppflyttad väldigt snart är Kevin Yakob”

och vet ni vad? Idag gick Göteborgs-Posten ut med att Kevin Yakob blir uppflyttad och skriver på ett kontrakt på fyra och ett halvt år med BK Häckens a-lag.

– Han är egentligen bra på allt idag, även om han inte är framme än. Han har en ambition som är en spetsegenskap, han vill lära sig och ta steg. Bra grundteknik och bra fysik, säger BK Häckens Sonny Karlsson till Göteborgs-Posten

Läs också: Årets spelare Kevin Enkido Yakob klar för BK Häckens U19

Fick en liten pratstund med Kevin Yakob som skriver på sitt kontrakt imorgon kl 09:30 på Gothia Park Academy.

– Känns otroligt skönt, är så glad och tacksam över den här chansen. Har jobbat stenhårt för att få ett a-lagskontrakt sedan jag kom till Häcken för två år sedan så de känns väldigt bra! Har längtat efter kontraktet egentligen sen jag kände att jag verkligen levererade och gjorde det bra på träningarna. samt att jag visste ett kontrakt var på tal. Så det är väldigt skönt för mig att ha det klart nu, säger en glad Kevin Yakob till Ungdomsfotboll.se

Läs också: VIDEO: Lucka 21, Julkalendern – Kevin Yakob

Är oerhört glad för Kevins skull som även blev vald till året spelare 2015 här på bloggen av er bloggläsare. Ser framemot att få se honom göra debut för BK HäckenBravida Arena inom en snart framtid.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss