fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

BK Häcken U17 ångar på precis som a-laget

Publicerad

den

Idag begav jag mig till Gothia Park Academy för att kolla in mötet mellan BK Häcken och Hammarby IF. Det var ett tag sedan jag såg båda lagen spela så det var kul att se dom spela igen.

Häcken började i ett väldigt högt tempo och jag måste erkänna att Häcken imponerade på mig idag. Deras spel är inte riktigt den jag gillar men som lag så spelar man väldigt bra. Man gör det man skall göra och gör det riktigt bra. Teddy har lyckats få ihop en lagmaskin som kan räcka långt. SM- final?

Inför Gothia Cup så pratade jag med Hammarbys ungdomsansvarig och han berättade för mig att dom hade ett riktigt bra lag. Men jag blev besviken, väldigt besviken. Idag var det inget undantag, Hammarby har några duktiga spelare men inte mer än så tyvärr.

Matchen slutade 5-1 till BK Häcken. Rättvist? Ja!

***

Hosam Aiesh i BK Häcken är en av Göteborgs bästa spelare född 1995 enligt mig. Jag hoppas verkligen att Häcken väljer att satsa på honom inför nästa år. Ett a-lagskontrakt? Allt annat vore skandal om jag skall vara ärlig. Han behöver ta det steget nu, han är såpass bra så det hade passat honom väldigt bra. Om inte Häcken väljer att satsa på honom så hoppas jag att han ser sig omkring. Skulle kunna se honom spela med Örgryte IS i Superettan nästa år. Man kan ju alltid hoppas.

****

Kul att Carlos Strandberg gjorde ytterligare två mål idag. Mycket imponerad av Carlos, han har gjort det väldigt bra den här säsongen

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media