Connect with us

Pojkfotboll

BK Häcken U17 ångar på precis som a-laget

Idag begav jag mig till Gothia Park Academy för att kolla in mötet mellan BK Häcken och Hammarby IF. Det var ett tag sedan jag såg båda lagen spela så det var kul att se dom spela igen.

Häcken började i ett väldigt högt tempo och jag måste erkänna att Häcken imponerade på mig idag. Deras spel är inte riktigt den jag gillar men som lag så spelar man väldigt bra. Man gör det man skall göra och gör det riktigt bra. Teddy har lyckats få ihop en lagmaskin som kan räcka långt. SM- final?

Inför Gothia Cup så pratade jag med Hammarbys ungdomsansvarig och han berättade för mig att dom hade ett riktigt bra lag. Men jag blev besviken, väldigt besviken. Idag var det inget undantag, Hammarby har några duktiga spelare men inte mer än så tyvärr.

Matchen slutade 5-1 till BK Häcken. Rättvist? Ja!

***

Hosam Aiesh i BK Häcken är en av Göteborgs bästa spelare född 1995 enligt mig. Jag hoppas verkligen att Häcken väljer att satsa på honom inför nästa år. Ett a-lagskontrakt? Allt annat vore skandal om jag skall vara ärlig. Han behöver ta det steget nu, han är såpass bra så det hade passat honom väldigt bra. Om inte Häcken väljer att satsa på honom så hoppas jag att han ser sig omkring. Skulle kunna se honom spela med Örgryte IS i Superettan nästa år. Man kan ju alltid hoppas.

****

Kul att Carlos Strandberg gjorde ytterligare två mål idag. Mycket imponerad av Carlos, han har gjort det väldigt bra den här säsongen

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Några av Nordens bästa flicklag intar Växjö

Flickfotboll

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

P19 Allsvenskan görs om och P19 Superettan introduceras

Pojkfotboll

Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson

Utsiktens BK skriver avtal med Lukas Johansson

Pojkfotboll

BK Häcken flyttar upp Ture Widestrand till A-laget “Upp till mig själv att ta vara på den här möjligheten”

Pojkfotboll

BK Häcken flyttar upp Leonardo Farah Shahin “Har jobbat hårt varje dag”

Pojkfotboll

Samir Maarouf flyttas upp till BK Häckens A-lag

Pojkfotboll

Harun Ibrahim klar för GAIS & Superettan

Pojkfotboll

Götaholm BK:s stora talang Karlson Nwanege till BK Häcken

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet