fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Backa BK leder Div 7C med 21-3 i målskillnad efter 4 omgångar!

Published

on

Precis hemkommen från matchen mellan IF Hakoah – Backa BKHeden 3. Har tidigare skrivit att Backa BK kommer att ta hem Div 7c hur lätt som helst. Just nu leder dom div 7c med fyra spelade matcher och fyra vinster, en målskillnad på tjugoen gjorda mål och tre insläppta. Hur grymt är inte det då?

Matchen började ganska trögt för Backa BK, man fick inte riktigt igång spelet. Man hade ett ribbskott och övertaget men det lossnade liksom inte. Men när det väl gjorde det så släppte allt för dom. Första målet var en riktigt delikatess, där spelaren rundar målvakten och smeker in den i mål. Men jag skulle inte bara bjudas på ett sådant mål bara, utan jag fick se det igen efter bara några minuter. Två riktigt snygga mål måste jag säga.

Backa BK vinner matchen med 0-5! Några spelare som utmärkte sig var: Smain Heouaine, Rebin Rada, Samir Mohammedhagos Taha och Siavash Mohammedzade

Backa BK har något riktigt bra på gång. Dom har riktigt bra spelare, spelar en fin fotboll med mycket fart och är väldigt disciplinerade. Några viktiga faktorer som måste fungera om det skall räcka hela vägen.

Jag tror att Backa BK kommer att ta hem Div 7c obesegrade. Vad tror du?

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media