Connect with us

Pojkfotboll

Azaleas nr 15, ett guldkorn i mina ögon

En sak som är roligt när man är ute och tittar på så mycket som fotboll som jag gör är att man alltid hittar ett guldkorn. Det finns flera spelare där ute som är duktiga som ingen nämner, speciellt i breddföreningarna.

I matchen mellan Gunnilse IS och Azalea BK fick jag syn på en spelare som jag gillade starkt. Han spelade med nr 15 på ryggen och om jag har fått rätt information från deras hemsida så skall han heta Victor Tomas, född 1998. Rätta mig gärna om jag har fel.

Han måste vara en av Azaleas viktigaste spelare. Han styrde spelet mycket bra och hade en tydlig ledarroll i laget. Han hade en otroligt känslig vänsterfot, något som inte växer på träd. Jag hoppas att få se mer av honom längre fram.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Dana Cup: Azalea BK tog en viktig seger

Flickfotboll

Från Angered MBIK till Västerås SK “Vill utmana mig själv som ledare”

Ungdomsfotboll

Långläsning: Sista delen av superguiden inför SEF Trophy

Pojkfotboll

Göteborg Cup: Två vinster av två möjliga för Hisingsbacka FC

Pojkfotboll

SUPERSÖNDAG: Enskede IK – Från toppning och selektering till årets förening

Intervjuer

Jitex Mölndal BK starkast i mötet mot Azalea BK

Flickfotboll

Eskilscupen: Träslövsläge IF klara för A-slutspel – vann kvalmatchen mot Azalea BK

Flickfotboll

Eskilscupen: BK Höllviken spelar vacker fotboll – vann gruppen med tre raka vinster

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet