fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Azaleas nr 15, ett guldkorn i mina ögon

Publicerad

den

En sak som är roligt när man är ute och tittar på så mycket som fotboll som jag gör är att man alltid hittar ett guldkorn. Det finns flera spelare där ute som är duktiga som ingen nämner, speciellt i breddföreningarna.

I matchen mellan Gunnilse IS och Azalea BK fick jag syn på en spelare som jag gillade starkt. Han spelade med nr 15 på ryggen och om jag har fått rätt information från deras hemsida så skall han heta Victor Tomas, född 1998. Rätta mig gärna om jag har fel.

Han måste vara en av Azaleas viktigaste spelare. Han styrde spelet mycket bra och hade en tydlig ledarroll i laget. Han hade en otroligt känslig vänsterfot, något som inte växer på träd. Jag hoppas att få se mer av honom längre fram.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media