fbpx
Följ oss

Blogg

Är ni redo för Årets spelare 2016?

Publicerad

den

Nu är det inte många matcher kvar på säsongen och vid den här tiden så brukar jag förbereda nomineringarna till Årets spelare här på bloggen. Varje år jag har valt ut 10 flickor och 10 pojkar (i den åldersgruppen jag följt under året) som ni bloggläsare kunnat rösta på här på bloggen.

Varje år har omröstningen slagit rekord och förra årets röstade över 7000 personer där Kevin Enkido Yakob (BK Häcken) fick flest röster på pojksidan och Lisa Palm (Öckerö IF) fick flest röster på flicksidan.

Läs också: Lisa Palm & Kevin Enkido Yakob framröstade till Årets spelare 2015

Inför den här säsongen har jag varit lite kluven om jag skall köra Årets spelare här på bloggen eller inte. Skall jag köra endast spelare från Göteborg som tidigare eller skall jag nominera spelare från hela Sverige? Jag har ju bäst koll på spelarna från Göteborg men eftersom jag varit ute på Sommarturné och besökt många turneringar så har jag fått en bra bild över vilka duktiga spelare vi har i Sverige.

Jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig att ta detta beslut. Skall bloggen köra Årets spelare i år? Kommentera gärna här nedan eller på Facebook under det här inlägget.

Om det är så att jag/ni bestämmer oss för att köra i år så kommer jag att nominera 10 pojkar och 10 flickor födda 2001 eftersom det är den åldersgruppens om bloggen följt under året. Nomineringarna kommer att presenteras i slutet av oktober.

Glöm inte att lämna dina synpunkter här nedan eller på Facebook. Glöm inte att följa bloggen på sociala medier, länkar finner ni här nedan.

Följande spelare har blivit framröstade till Årets spelare genom åren:
2015 – Kevin Enkido Yakob (BK Häcken) & Lisa Palm (Öckerö IF)
2014 – Lowise Engström (Jitex Mölndal BK) & Anton Guerrero Garcia (GAIS)
2013 – Paulina Longum (Kärra KIF) & Hakim Al Sultan (GAIS)
2012 – Ihab Naser (Gunnilse IS)

Titta gärna in videointervjun med Kevin Enkido Yakob & Lisa Palm här:

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media