fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Äntligen fick jag se Slottskogen/Godhem IF spela

Publicerad

den

Lördagen bjöd på mötet mellan Älvsborg FF – Slottskogen/Godhem IF P-01 på Påvelundsplan. Ett lag som jag har velat se väldigt länge är Slottskogen/Godhem då jag inför säsongen blev tillfrågad om jag ville bli huvudtränare för laget. Men på grund av tidsbrist så var jag tvungen att tacka nej till uppdraget. Så jag såg verkligen framemot den här matchen.

Båda lagen startade matchen väldigt bra och man skapade farliga målchanser åt båda håll. Älvsborg FF var nära att ta ledningen bara efter någon minut då Slottskogen/Godhem gör ett litet misstag i sitt uppspel, något som Älvsborg utnyttjade och ställde om snabbt. Som tur var Slottskogen/Godhems målvakt Alexander Berntsson med och kunde göra en fin räddning.

Även om jag tyckte att båda lagen startade matchen bra så hade Slottskogen/Godhem det största bollinnehavet i första perioden. I andra perioden så startade Älvsborg bäst men trots detta kunde Slottskogen/Godhem ta ledningen med 0-1 via Mustafah Rahimi snyggt framspelad av Joakim Eriksson.

Slottskogen/Godhem hann knappt glädjas åt ledningsmålet innan Älvsborg hade kvitterat. Målskytt: Lukas Abel

Älvsborgs Lukas Abel, Slottskogen/Godhems David Lago och Joakim Eriksson var dom tre spelarna som imponerade mest på mig under den här matchen. Visst har Lukas Abel spelat med Västra Frölunda tidigare? 

Lukas Abel gjorde en mycket bra match idag och kunde i slutet av matchen sätta dit 1-2 till sitt Älvsborg vilket också blev slutresultatet. Snyggt mål, stenhårt skott upp i nättaket.

Det får bli fler matchen med dessa lag framöver. Tack för en bra match.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media