Connect with us

Pojkfotboll

Anjan Nilsson klar för Angered FC

Det har legat i luften ett bra tag nu men igår blev det alltså helt klart, Anjan Nilsson lämnar Kungsladugård BK för vidare spel i Angered FC.
Anjan är född 2000 och kommer ingå i Angered FC P00/01-elit trupp som förra året vann samtliga seriematcher i två serier och som gick långt i flera turneringar som exempelvis 8-delsfinal i Gothia Cup för pojkar födda -99.

Jag tror att Anjan kommer lyckas extremt bra i AFC, Anjan spelar vanligtvis central anfallare men som gärna själv ser sig själv som en vänsterytter, han har en god teknik som kryddas av en bra speluppfattning och ett grymt skott, något hans nya klubb rent prestationsmässigt kommer ha mycket nytta utav.

Här är Anjans tankar kring bytet från Kungsladugårds BK till Angered FC när vi på Gbgfotboll.com talades vid med honom sent igår kväll:

Själva steget till Angered är riktigt stort och man märkte direkt på den första träningen som jag gjorde att de va hundra procent hela tiden och att varenda spelare där har väldigt stor talang. Så man måste hela tiden kämpa stenhårt och största skillnaden från tidigare är att allt går väldigt väldigt snabbt.
Mina tankar om bytet va att jag ville få bättre utveckling med både träningar och tränare som vet väldigt mycket om fotboll.”

Vi på Gbgfotboll.com önskar Anjan ett stort lycka till i sin nya klubb!

Glöm förresten inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev här på Gbgfotboll.com genom att fylla i din e-postadress ovan för att få en summering av veckan varje fredag.

//Tom Andersson

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Ungdomsfotboll

Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här

Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här

Ungdomsfotboll

Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar

Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar

Ungdomsfotboll

Jardell Kanga Jardell Kanga

15-årige Jardell Kanga historisk

Pojkfotboll

Anmäl dig till målvaktscampen 2020

Ungdomsfotboll

Örgryte IS flyttar upp Aydarus Abukar till A-laget

Pojkfotboll

Gothia Cup 2020 ställs in

Ungdomsfotboll

Bloggen fyller 10 år & åker på turné – se vilka turneringar vi skall besöka i år

Ungdomsfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet