fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Angered MBIK vann premiärmatchen i U16 Nationell

Publicerad

den

Är våren här för att stanna tro? Solen var framme och varmt var det också när jag begav mig till Lövgärdetsplan där Angered MBIK tog emot Örgryte IS i första omgången i U16 Nationell.

Angered FC har nyligen gått ihop med Marieholm BoIK, detta har gett föreningarna nya möjligheter och bättre förutsättningar med bland annat Marieholms klubbstuga vid Lövgärdetsplan.

Matchen började i ett otroligt högt tempo och det tempot höll sig hela första halvlek igenom. Det var ju trots allt ett derby så jag förstod att båda lagen var väldigt taggade. Det höga tempot gjorde dock att lagen hade svårt att få igång ett bra spel. Det skapades många bra chanser men dock inte via ett längre och finare anfall. Det var många avgörande passningar.

Jag vill passa på att hylla Angereds Aiham Ousou som för något år sedan åkte på en tråkig skada men som nu är tillbaka på plan. Innan skadan var han riktigt bra, nu är han helt outstanding. Att han leder sitt lag i form av lagkapten är helt rätt. Här har vi en spelare som kan gå hur långt som helst.

Örgryte IS fick inför säsongen in många nya spelare,  Carl Forssell från FC Amhult bland annat. Det var kul att se alla nya spelare i sina nya klubbfärger. Man har nyligen även fått in Mohammed Said från Gais, en mycket intressant spelare som nyligen provspelat med Juventus i Italien.

I den här matchen blev Angered MBIK alldeles för starka för Örgryte IS och Angered vann matchen med 3-1.

Målskyttar i Angered: Mohamed Abdulle 1, Rami Dridi 2

Tack till båda lagen för en bra match. Skall bli kul att följa er i år.

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media