fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Ålborg: Rasmus Nordenberg stor matchhjälte när Solängens BK tog sig till semifinal

Published

on

Min sista match för dagen var kvartsfinalen i U17-klassen mellan Solängens BK och V.V. ZIGO från Nederländerna. Solängens BK startade i ett väldigt högt tempo och skapade många bra målchanser inledningsvis.

Läs också: Ålborg: Magisk match av Hovås Billdal IF ”Jag tror att vi har en chans att ta hem allting”

Tyvärr blev det inga mål då och man fick istället se V.V Zigo göra 0-1. Inte helt rättvist då jag tycker Solängen var det bättre laget. Man var dessutom nära att ta ledningen men träffade kryssribban.

Men Solängens BK gav sig inte och Rasmus Nordenberg ville något annat. Han såg till att kvittera till 1-1 för att bara några minuter senare även göra 2-1 vilket också blev slutresultatet. En stor matchhjälte och dessutom yngst på plan. Mäktigt!

– Det var riktigt tungt att få baklängesmålet eftersom att jag tyckte att vi hade hela första halvlek och även i början av andra halvlek. Det var riktigt tungt men det var bara att lyfta på huvudet och fortsätta kämpa, säger Rasmus Nordenberg efter matchen

Läs också: Ålborg: Hovås Billdal IF vidare från gruppspelet

Beskriv känslan när du gjorde 2-1?
– Det var helt sjukt, det var mycket publik och min kusins lag var här och kolla samt alla föräldrar. Det var helt sjukt, det bästa som finns!

Tror ni att ni går hela vägen?
– Det är klart att vi går hela vägen!

Läs också: Ålborg: Tre raka segrar för Kode IF ”Jag hoppas på att vi går hela vägen”

Nu väntar semifinal för Solängens BK och man kommer att ställas mot FC Teutonia 1905 Hamburg från Tyskland. Matchen startar 10:00 och vi kommer att vara på plats för att se den här spännande semifinalen.

Önskar laget all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media