fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Ålborg: Hovås Billdal IF vidare från gruppspelet

Publicerad

den

Hovås Billdal IF P16 inledde Ålborg City Cup med att besegra Hvaler IL från Norge med 2-1. I den andra gruppspelsmatchen fick man det lite tuffare och förlorade med 1-0 mot Grenaa IF från Danmark.

Läs också: Ålborg: Tre raka segrar för Kode IF ”Jag hoppas på att vi går hela vägen”

I den tredje gruppspelsmatchen ställdes man mot JFV Union 18 från Tyskland och man tog ledningen nästan direkt i första halvlek. Hade knappt hunnit komma fram till plan innan Axel Gerremo gjort 1-0 för sitt Hovås Billdal IF.

Efter målet så hade Hovås Billdal IF bra kontroll på matchen och på motståndarna. I andra halvlek slappade man av, något man inte skulle ha gjort. Man slarvar, är inte riktigt vakna och detta ledde i sin tur till att tyskarna kunde kvittera till 1-1. Välförtjänt? Nja, inte enligt mig i alla fall.

Läs också: Bra start av Ekerö IK i Ålborg City Cup

Är mest arg för att Hovås Billdal IF slarvade och bjöd tyskarna på kvitteringsmålet. Det fanns en spelare som utmärkte sig och som jag fick upp ögonen för, han hade nummer 13 på ryggen och heter Theodor Sahlström. Jag hoppas på att jag fick namnet rätt. Han är väldigt trygg och lugn med boll, bra blick för spelet samt hittade några riktigt fina passningar.

Matchen slutade 1-1 vilket innebär att Hovås Billdal IF hamnade på en andraplats i gruppspelet med 4 poäng. Nu gör man sig redo för ännu ett gruppspel, i den gruppen kommer man att ställas mot Hornbæk SF från Danmark och Fässbergs IF från Göteborg.

Läs också: Ålborg: Marcin Dudzik visade vägen när Lekstorps IF tog tre viktiga poäng

Önskar laget all lycka till i fortsättningen!

P.s Tack för tipset på det grymma lunchstället.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media