fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Sverigecupen: Ishak Chamoun visade vägen för Angered MBIK

Publicerad

den

Då är vi igång med dag två här på Sverigecupen i Karlstad. Började dagen med att se matchen mellan Angered MBIK och Djurgårdens IF.

Angered levde inte upp till mina förväntningar igår så idag kändes det givet att se dom spela igen. Skönt att jag gjorde det för idag fick jag se det Angered jag är van att se. Fasiken vilken bra match man gör.

Man inledde dagens match med mer energi än gårdagens match mot Västerås IK. Samtidigt som spelarna såg mer avslappnade ut och man kunde lugnt visa upp det fina passningsspelet som karaktäriserar klubbens spelfilosofi.

Redan efter tre minuter lyckades man ta ledningen efter att Ishak Chamoun kommit fri med målvakten. Samma Ishak utökade senare Angereds ledning till 2-0 på ett fint långskott.

Man gick till halvtidsvilan med bra kontroll på matchen. Medan Djurgårdens IF hade det lite kämpigt med att skapa chanser på grund av Angereds aggressiva press.

Andra halvlek nästintill dominerades utav Angered MBIK som tidigt kunde göra 3-0 via Mario Saric på återigen ett fint långskott. Riktigt snyggt.

Angered fick i mitten av andra halvlek möjligheten att öka på sin ledning från elva meter efter att Oskar Ruuska blivit fälld i straffområdet. Men Djurgårdens IF målvakt David Celic kunde göra en fin räddning.

Matchen slutade 3-0 till Angered som äntligen fick utdelning för sitt fina spel. I skrivande stund så leder Angered sin andra och sista match för dagen med 4-0 mot Årjängs IF.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media