fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Jaaaaaaaaaa! Sangre Chilena FC klara för kvartsfinal

Publicerad

den

Herregud vilken match vi fick se. Vi som var på Majvallen fick se Sangre Chilena FC besegra CEP Lorient från Frankrike med 1-0. Målskytt: Ricardo Valenzuela

Segern satt dock långt inte, fransmännen hade ett väldigt stabilt försvar och släppte inte igenom mycket. Chilenarna förde spelet och hade i stort sett hela matchen. Fick fransmännen något skott på mål ens?

Det hade vart så typiskt om fransmännen hade gjort mål i slutminuterna på en höra eller frispark. Det var något vi alla var nervösa över tror jag. Men Sangre Chilena lyckades hålla ifrån och vann matchen till slut med 1-0. Vilken glädje!

Jag finner inga ord över den glädjen och stolthet jag känner över dessa killar. Vilken prestation och vilken resa dessa killar har gjort.

Man är nu klara för kvartsfinal i Gothia Cup 2016. I kvartsfinalen ställs man mot Phoenix Football Academy från England och den matchen startar klockan 15:30 på Valhalla IP.

Många chilenare hade hittat till Majvallen tidigt denna morgon. Inte lika mycket som igår men nu klockan 15:30 hoppas jag att alla chilenare och alla ni bloggläsare finns på plats för att heja fram Sangre Chilena FC till ännu en seger.

Oavsett hur det går i kvartsfinalen så ville jag bara säga att jag är otroligt stolt över er. Tänk om Sangre Chilena FC och BK Häcken tar sig till final. Vilken drömfinal! Håller tummarna!

Vi ses på Valhalla klockan 15:30!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media