fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Elitpojklägret: Småland starkast i mötet mot Uppland

Published

on

Då är Elitpojklägret i Halmstad igång på riktigt och lägrets första matcher har spelats. Jag började med att titta på matchen mellan Småland och Uppland.

En match där Småland började bäst och hade efter sju minuter hunnit göra både 1-0 via Benjamin Hajdari (Markaryds IF) och 2-0 via Jack Cooper Love (Aneby SK).

Inledningen av matchen kontrollerades av Småland som spelade bra. Men desto mer matchen pågick så kom Uppland in i matchen mer och mer. Uppland kunde i början av andra halvlek reducera till 2-1 via Kevin Toure (Märsta IK). Denna Kevin var en av två spelare som imponerade mycket på mig i Uppland. Den andra spelaren som gjorde det mycket bra i Uppland var nummer 11, Sylvin Mulumba.

Man kom tyvärr inte närmare än så, Småland var alldeles för starka. Småland kunde i slutet av matchen göra 3-1 via Benjamin Hajdari (Markaryds IF) och 4-1 via Oskar Eriksson Söderström.

I Småland hittade jag två spelare som även dom imponerade på mig. Benjamin Hajdari är en av dom och Iskender Temelci (Ekhagens IF). Två spelare som vi kan få höra mycket om i framtiden.

Slut: Småland – Uppland 4-1.

Bra start av Småland i årets upplaga av Elitpojklägret i Halmstad. I skrivande stund spelar Göteborg mot Stockholm.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media